APLIKIMI PËR BURSAT E VVS

Bitte den Code eingeben:

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

Shënim: Ju lutemi plotësoni fushat e shënuara me * .


DOKUMENTET

E RËNDËSISHME: Ne kemi nevojë për dokumentet e mëposhtme nga ju:

  • Konfirmimi i skanuar nga semestri i fundit
  • Konfirmimi i skanuar për semestrin e ri

Ju lutemi na dërgoni dokumentet në adresën e mëposhtme: info@vrapciste-verein.ch


FALENDERIM

Download
fatura për bursin
Ju lutem shkarkoni formularin, plotësoni dhe dërgoni me email. Faleminderit!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Empfangsbestätigung für Stipendium.pdf
Adobe Acrobat Dokument 127.5 KB